De helpdesk
Hoe speel ik de Mahjong games?

Er zijn heel veel verschillende soorten Mahjong spellen die allemaal weer eigen spelregels hebben maar in grote lijnen zijn ze allemaal hetzelfde. Er is een speelveld dat vol lig met rechthoekige stenen. Op deze stenen staan afbeeldingen en het is de bedoeling dat je 2 dezelfde afbeeldingen bij elkaar zoekt. Op onze site hebben we onder elk spel ook een beschrijving en uitleg gemaakt dus als je een bepaald spel niet snapt kun je deze eerst even doorlezen.

Moet ik betalen om Mahjong te spelen?

Alle spellen op onze website zijn helemaal gratis te spelen maar we hebben 1 spel met de naam Majong Money waar je ook betaald kunt spelen en zo mooie (geld)prijzen kunt winnen. Dit spel is overigens ook gratis te spelen.

Kan ik de Mahjong spellen op mijn iPad of iPhone spelen?

De flash games die op onze website staan zijn niet op de iPad of iPhone te spelen. Wel hebben we een aantal HTML5 spellen die het weer wel doen. Als je met een iPhone of iPad naar onze site gaat zullen deze automatisch verschijnen. Ook komen we binnenkort met een leuke Mahjong app. Op Android en Windows apparaten zijn al onze spellen wel gewoon te spelen.

Ik heb nieuwe Mahjong spellen gevonden, kan ik deze op jullie website plaatsen?

Ja dat kan! Heb je er zelf 1 gemaakt of 1 gevonden die echt op onze site moet komen, mail ons dan even en geef de link door waar het spel te vinden is. We beoordelen deze en gaan daarna misschien wel over tot plaatsing.

Ik kan de spelletjes helemaal niet spelen:(

Dit kan een aantal oorzaken hebben. Probeer eerst altijd even de pagina te verversen met de F5 toets maar als het spel dan nog niet werkt kan het zijn dat op jouw pc geen Adobe Flash speler is geïnstalleerd. En deze is wel nodig om onze games te spelen. De oplossing hiervoor is makkelijk, ga naar de website: http://get.adobe.com/nl/flashplayer/ Dit is veilige software en na installatie van dit programma kunt u zeker Mahjong spelen!