De helpdesk

Hoe speel ik de Mahjong games?

Er zijn heel veel verschillende soorten Mahjong spellen die allemaal weer eigen spelregels hebben maar in grote lijnen zijn ze allemaal hetzelfde. Er is een speelveld dat vol lig met rechthoekige stenen. Op deze stenen staan afbeeldingen en het is de bedoeling dat je 2 dezelfde afbeeldingen bij elkaar zoekt. Op onze site hebben we onder elk spel ook een beschrijving en uitleg gemaakt dus als je een bepaald spel niet snapt kun je deze eerst even doorlezen.

Moet ik betalen om Mahjong te spelen?

Alle spellen op onze website zijn helemaal gratis te spelen en hoe kan dit? Doordat wij af en toe wat reclame op de site vertonen. Hierdoor halen wij de kosten, die we maken met het huren van de server, eruit en zodoende is elk spel helemaal gratis te spelen.

Kan ik de Mahjong spellen op mijn iPad, iPhone of een ander mobiel apparaat spelen?

De tijd dat spellen niet meer werkte op mobiele apparaten zoals een iPad en iPhone is geweest. Vroeger werden alle spellen in de software Flash gemaakt maar deze zijn tegenwoordig allemaal vervangen door HTML5 spellen. Als je nu met een telefoon of tablet naar onze site gaat zullen deze automatisch verschijnen en de site zal zich helemaal aanpassen naar het apparaat waar jij op speelt.

Ik heb nieuwe Mahjong spellen gevonden, kan ik deze op jullie website plaatsen?

Ja dat kan! Heb je er zelf 1 gemaakt of 1 gevonden die echt op onze site moet komen, mail ons dan even en geef de link door waar het spel te vinden is. We beoordelen deze en gaan daarna misschien wel over tot plaatsing.

Ik kan de spelletjes helemaal niet spelen:(

Dit kan een aantal oorzaken hebben. Probeer eerst altijd even de pagina te verversen met de F5 toets. Werkt dit niet? Probeer dan de actuele versie van onze site op te halen door CTRL + F5 samen in te drukken. Als het spel dan nog niet werkt kan het zijn dat op het apparaat waarmee jij speelt iets is blijven hangen. Wat je dan moet doen is het cachegeheugen van jouw browser leegmaken, dit klink misschien lastig maar dat is het niet. Ga naar de website: https://www.compubase.nl/tijdelijke-internetbestanden-browser-cache-wissen, hier kun je precies lezen wat je moet doen. Is het probleem hiermee nog niet opgelost? Stuur ons dan een mail en wij zoeken het verder uit.